divendres, 19 d’octubre del 2012

GREENGATE, nova col.lecció, nou catàleg Tardor/Hivern 2012



Molts de vosaltres ja sou fans incondicionals, però per aquells que encara no la coneixeu us volem presentar Greengate. És una marca danesa especialitzada en vaixella (sempre porcel.lana, i amb un acabt totalment manual) i roba de llit .
Ofereix una gran quantitat d'objectes i accessoris: tasses, plats, copes, coberts (culleres, especialment), estovalles, tovallons, davantals, coixins, coltxes, roba de llit ...
És reconeguda per la seva àmplia gamma de models i estampats florals absolutament irresistibles, inspirats en dissenys anglesos i francesos del segle XIX.
I nosaltres, estem absolutament enamorades !!!!
Aquest és el tercer anys que treballem amb ells i cada vegada ens agrada més.
Greengate treu dues col.leccions l' any, la de Primavera/Estiu i la de Tardor/Hivern, on sempre apareixen alguns dissenys exclusius cara a Nadal.




Els catàlegs són sempre molt atractius, i malhauradament, no ho podem tenir tot (la nostra botiga és massa petirta...), però intentem fer una tria acurada, tenint en compte que venem Tes i Cafès, no se'ns escapa ni una sola tassa o mug, les teteres, culleretes, gerres per la llet, i els bols (petits, mitjans i grans !), uffffffffff, què difícil triar !




Encara no tenim disponible tota la col.lecció, però sí una bona part. La suficient com per ensenyar-vos els nous estampats i les possibles combinacions.


Col.lecció Sandy

                             
     
Per aquells que ho desitgeu, tenim catàlegs per a que aneu gaudint a casa... què dolentes que som...

Us fem cinc cèntims !


               
     


Aquesta setmana estrenem el Te Negre de Tardor, amb Poma i Starfruit (fruita tropical coneguda com Carambola), ja fa olor de tardor i presentat en aquesta tassa... qui diu què no?


                            



Bon Cap de Setmana !





6 comentaris:

mafe ha dit...

ohhh!! con lo que me encantaaa!! la colección nueva esta bellisima! me encanta el aire vintage con el azul y el rosa. 50´s total! pasare a verte pronto!!

Anònim ha dit...

Bona tarda!! Una pregunta teniu fondant preparat?? Es que el necessito x l cap de setmna k be i no tink temps x passar a mirar-ho!

Graciess!!

Inhala ha dit...

I tant que en tenim de fondant ! Quin color necessitaries ? Tu reservarem i així no et quedes sense, ok? Una abraçada !

Unknown ha dit...

Quina xulada!!
Segur que aquest disabte em paso i faig una ullada.
Fins aviat

inhalanet.blogspot.com ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Inhala ha dit...

Jessica, ens alegrem moltíssim que t'hagi agradat aquesta col.lecció. GreenGate sempre s' està superant en els seus dissenys, és increïble. En aquest moments, ja tenim alguns articles en promoció. Si vens t'ho ensenyarem ! Una forta abraçada, t' esperem ! Núria & Dolors