divendres, 19 d’octubre del 2012

GREENGATE, nova col.lecció, nou catàleg Tardor/Hivern 2012



Molts de vosaltres ja sou fans incondicionals, però per aquells que encara no la coneixeu us volem presentar Greengate. És una marca danesa especialitzada en vaixella (sempre porcel.lana, i amb un acabt totalment manual) i roba de llit .
Ofereix una gran quantitat d'objectes i accessoris: tasses, plats, copes, coberts (culleres, especialment), estovalles, tovallons, davantals, coixins, coltxes, roba de llit ...
És reconeguda per la seva àmplia gamma de models i estampats florals absolutament irresistibles, inspirats en dissenys anglesos i francesos del segle XIX.
I nosaltres, estem absolutament enamorades !!!!
Aquest és el tercer anys que treballem amb ells i cada vegada ens agrada més.
Greengate treu dues col.leccions l' any, la de Primavera/Estiu i la de Tardor/Hivern, on sempre apareixen alguns dissenys exclusius cara a Nadal.




Els catàlegs són sempre molt atractius, i malhauradament, no ho podem tenir tot (la nostra botiga és massa petirta...), però intentem fer una tria acurada, tenint en compte que venem Tes i Cafès, no se'ns escapa ni una sola tassa o mug, les teteres, culleretes, gerres per la llet, i els bols (petits, mitjans i grans !), uffffffffff, què difícil triar !




Encara no tenim disponible tota la col.lecció, però sí una bona part. La suficient com per ensenyar-vos els nous estampats i les possibles combinacions.


Col.lecció Sandy

                             
     
Per aquells que ho desitgeu, tenim catàlegs per a que aneu gaudint a casa... què dolentes que som...

Us fem cinc cèntims !


               
     


Aquesta setmana estrenem el Te Negre de Tardor, amb Poma i Starfruit (fruita tropical coneguda com Carambola), ja fa olor de tardor i presentat en aquesta tassa... qui diu què no?


                            



Bon Cap de Setmana !