Bundt de
Xocolata
1
iogurt
3
mesures de farina
2
mesures de sucre
1
mesura d’ oli de gira-sol
3
ous
½
sobre de llevat Royal
1
pessic de sal
100
gr. xocolata negra de cobertura
25
gr. cacau pur en pols
1
c.p. extracte de vainilla
Glassa per
decorar-lo
1
clara d’ ou
150
gr. sucre glace
1
c.s. suc de llimona
Forn a 180ºC .
Fonem la
xocolata al bany maria.
Batim els
ous.
Afegim el
iogurt, l’ oli, el sucre i l’ extracte de vainilla.
En un
altre bol, barregem la farina, el llevat la sal i el cacau (passem pel cedàs
per evitar impureses).
Afegim la
xocolata a la massa, tot batent.
Anem
incorporant la barreja de la farina de mica en mica, sense para de remenar.
Posem en
el motllo i enfornem uns 50 minuts aprox.
Quan
estigui fred, decoreu-lo amb una mica de glaça.
Talleu un
trosset de bundt (petit o gros, depèn de la necessitat, jejeje...).
Prepareu
un bon te, rooibos o infusió.
Serviu-vos.
Tanqueu
els ulls i disfruteu molt.
Us ho
mereixeu ...
Bon Profit !!!