divendres, 21 de maig del 2010

Museu de la Confitura

Som l' únic punt de venda a Granollers on podeu trobar les delicioses melmelades i confitures del Museu de la Confitura, hi ha per tots els gustos, dolces i salades, qualitat, tradició i imaginació...








La Georgina Regàs i la Teresa han editat, inclús, un llibre amb 70 receptes. Aquest és un llibre que ja té a punt la quarta edició, però que ara fa poc ha estat reconegut amb un premi especial del jurat als premis Gourmand que premien els millors llibres de cuina del món. Després d'una introducció amb els conceptes generals de les melmelades, els ingredients que hi entren a jugar, la forma de preparar-la, els utensilis, els mètodes... és el moment d'entrar en una llista molt llaminera de 70 receptes (confitures, melmelades, compotes, gelees o chutneys). Receptes ben diferents i sorprenents, com una confitura de Pebrot vermell o d' All i julivert, o una melmelada de Xocolata i Cafè. Confitura de Mango i Llimona, confitura de Ruibarb, gelea de Pètals de Rosa, gelea de Vainilla, etc. També hi trobareu la manera de fer un clàssic, el codonyat.


Fins i tot han dissenyat una original Taula Periòdica, però en lloc d' elements químics, totes les Confitures s' agrupen per famílies. En voleu una ?