divendres, 13 d’abril del 2012

BUNDT DE XOCOLATA



             

Bundt de Xocolata

1 iogurt
3 mesures de farina
2 mesures de sucre
1 mesura d’ oli de gira-sol
3 ous
½ sobre de llevat Royal
1 pessic de sal
100 gr. xocolata negra de cobertura
25 gr. cacau pur en pols
1 c.p. extracte de vainilla


Glassa per decorar-lo

1 clara d’ ou
150 gr. sucre glace
1 c.s.  suc de llimona




Forn a 180ºC.
Fonem la xocolata al bany maria.
Batim els ous.
Afegim el iogurt, l’ oli, el sucre i l’ extracte de vainilla.
En un altre bol, barregem la farina, el llevat la sal i el cacau (passem pel cedàs per evitar impureses).
Afegim la xocolata a la massa, tot batent.
Anem incorporant la barreja de la farina de mica en mica, sense para de remenar.
Posem en el motllo i enfornem uns 50 minuts aprox.

Quan estigui fred, decoreu-lo amb una mica de glaça.
Talleu un trosset de bundt (petit o gros, depèn de la necessitat, jejeje...).
Prepareu un bon te, rooibos o infusió.  Serviu-vos.

Tanqueu els ulls i disfruteu molt.
Us ho mereixeu ...
Bon Profit !!!



3 comentaris:

Helena ha dit...

Acompanyat d'un bon cafetó dels vostres i ja és la glòria.
Petons! :)

master ha dit...

I tant...alguna nova sugerència de cafè per acompanyar aquesta delicia?

INHALA ha dit...

Síiii, lasetmana que vé ens arriba un cafè de Papúa Nova Guinea, Indonesia.Avui en dia és quasi bé una raresa. Estem impacients per poder-vos-lo oferir ja que fa molt temps que no en teniem. Merci !!!