dimarts, 16 de novembre de 2010

ChocoLate Orgániko, xocolata 100% conreu biològic

Xocolata 100% orgànica
ChocoLate Orgániko és una empresa espanyola formada a partir de professionals del món de la xocolata, de la comunicació i del disseny industrial.
Van començar al 2006, en un petit obrador on només s' utilitzen faves de caco "trinitario" de la República Dominicana i de l' illa Trinidad, de conreu 100% Biològic certificat. Seleccionen les millors matèries primeres que, junt amb el cacao, converteixen aquesta xocolata en un producte exclusiu pels millors paladars.
Es tracta d' una xocolata pura, sense aditius, totalment natural, fins i tot el sucre és de canya sense refinar.




Us presentem les seves diferents receptes:

xocolata negra 70% cacao amb cafè d' Etiopia
xocolata negra 70% cacao
xocolata amb llet 48% cacao amb ametlles i mel
xocolata amb llet amb vainilla de Pollachi (INDIA)
xocolata amb llet 48% cacao amb taronja i cardamom











I la col.lecció why dark* pels més autèntics ...






65% cacao
Delicat aroma a fava de cacao. Suau, notes de fruits secs i cafè torrat. Ideal per maridar amb vins i licors.
85% cacao
Àcid, amarg i intens aroma a cacao. Notes de fruits vermells.
95% cacao
Intens aroma i sabor a fava de cacao. Molt amarg. Aquesta xocolata conté totes les propietats beneficioses del cacao. Ideal pels amants de la xocolata més pura.
A nosaltres, ens encanten tots, a més ens va perfecte per combinar amb cafès, tes, infusions...
Us atreviu?

1 comentari:

Marc Tormo ha dit...

Aquest xocolata combinat amb una bona tassa de cafè negre segur que te una dolça amargor exquisita¡


Bon Nadal a tot el equip de Inhala.

Feliç setè aniversari, enhorabona.