Bundt de
Xocolata
1
iogurt
3
mesures de farina
2
mesures de sucre
1
mesura d’ oli de gira-sol
3
ous
½
sobre de llevat Royal
1
pessic de sal
100
gr. xocolata negra de cobertura
25
gr. cacau pur en pols
1
c.p. extracte de vainilla
Glassa per
decorar-lo
1
clara d’ ou
150
gr. sucre glace
1
c.s. suc de llimona
Forn a 180ºC .
Fonem la
xocolata al bany maria.
Batim els
ous.
Afegim el
iogurt, l’ oli, el sucre i l’ extracte de vainilla.
En un
altre bol, barregem la farina, el llevat la sal i el cacau (passem pel cedàs
per evitar impureses).
Afegim la
xocolata a la massa, tot batent.
Anem
incorporant la barreja de la farina de mica en mica, sense para de remenar.
Posem en
el motllo i enfornem uns 50 minuts aprox.
Quan
estigui fred, decoreu-lo amb una mica de glaça.
Talleu un
trosset de bundt (petit o gros, depèn de la necessitat, jejeje...).
Prepareu
un bon te, rooibos o infusió.
Serviu-vos.
Tanqueu
els ulls i disfruteu molt.
Us ho
mereixeu ...
Bon Profit !!!
3 comentaris:
Acompanyat d'un bon cafetó dels vostres i ja és la glòria.
Petons! :)
I tant...alguna nova sugerència de cafè per acompanyar aquesta delicia?
Síiii, lasetmana que vé ens arriba un cafè de Papúa Nova Guinea, Indonesia.Avui en dia és quasi bé una raresa. Estem impacients per poder-vos-lo oferir ja que fa molt temps que no en teniem. Merci !!!
Publica un comentari a l'entrada