La denominació de Moka provoca moltes vegades confusió quan es parla de cafès. El cafè que es produïa a la península Aràbica s' exportava a la resta del món des del port de Mocca, a Yemen.
Es va fer tan popular que, tot el cafè que partia d' aquest port rebia el nom de Mocca. El cafè de Yemen és reconegut pel seu post-gust axocolatat. És un dels cafès més antics i un dels millors, de fet, va ser el primer en conreuar-se de forma sistemàtica.
La producció d' aquest cafè encara segueix pràctiques agrícoles tradicionals ancestrals, basades en mètodes naturals. A més,creix entre estretes valls, fet que provoca la seva difícil recol.lecció.
Tot això fa que la seva producció sigui molt escassa i que ens arribi molt poca quantitat.
Mattari, regió del Nord del Yemen produeix un cafè amb més acidesa (degut a que creix a una altitud entre 1000 i 2000 mts sobre el nivell del mar), amb cos, molt fi en boca i amb uns tons de xocolata, espècies, mel i aranyons.
Varietat: Bourbon
Altitud: 1500-3000 mts
Mètode de procès: natural, en sec
Desitgem que us agradi ....
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada