Aquesta vegada viatjarem cap a Guatemala.
Ens acompanyeu? Serà un plaer !!!
El "cafeto" en flor, us imagineu quin perfum ???
Les cireres ja madures...
Les cireres es cullen a mà, cada dia, quina feinada !
Un cop despulpat, el cafè s' asseca en patis al sol.
Aquest cafè creix entre 1460 metres i 1980 metres d' altitud. És de la varietat Bourbon 100%. Estem molt contentes de poder-vos oferir aquest magnífic cafè. Aquesta finca ha guanyat molts premis en els darrers 5 anys. Està ubicada en el departament de Huehuetenango i té una extensió de 720 ha. Hi ha molt bosc, formant un microclima ideal per al conreu de cafè. És una plantació on s' evita l'ús de fungicides i insecticides.
Dins la torradora, quina bona olor !!!
És un cafè amb perfum de cítrics, amb cos, i amb un cert postgust de caramel.
No us vé de gust tastar-lo ???
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada